Blå
I ørkenen ved soloppgang. Se bort fra versjon 1, den er helt feil i farger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-03 09:08:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nils G.
Stilig med bølgene i sanden. Og steinen er flott plassert i billedflaten der den blir et naturlig blikkfang der øynene starter sin vandring, og samtidig bryter det ensformede bølgemønsteret i nye linjer.
Fargene liker jeg også godt med god mettning.

Jeg må få pirke litt: toppen av bildet har et flott innhold av sol og skyer over vannet og forgrunnen, det er flott i seg selv. Men i mine øyne blir det alt for urolig i forhold til de herlige enkle og rolige sandformasjonene. Foreslår derfor å klippe av en hel del på toppen slik at bare bunnen av sandynen bak blir med.

For meg er dette et flott og inspirerende bilde.

Nils
Magnar B.
Enig m NG i kuttforslaget… mange gode kvalitetar i bildet, men sanddynene og steinen ville slå mykje meir viss du kutta vekk toppen av bildet. Fint m blått og oker mot kvarandre… !
Egil E.
Hei
Jeg tok bildet inn i PS og så at du ikke har konvertert til SRGB (Det vises i RGB). Du må bruke SRGB fordi nettleseren gjør det.....Konverter og legg inn en v.2, så vil alle kunne se de gyldne og kraftige fargene du har forsynt bildet ditt med, ganske bra igrunn, slik det er nå, fremstår det platt og livløst i forhold.
Eller er jeg helt enig med tidligere kommentar ang å kutte toppen.
Nå vet ikke jeg hvor mye USM du har gitt bildet, men jeg tror det med fordel kan gis ørlite mer.
Fint motiv, med gode plasseringer av elementene.
Jeg har noen bilder fra Maspalomas liggende her selv, kikk gjerne innom!
Odd Tore S.
Nydelig mønster i sanden, hvirvelsonen bak steinen er verdt et lite studie for den som interesserer seg for bølger. Steinen er plassert der den etter min mening høre hjemme, ser ikke noen grunn til å utfordre med ukonvensjonell plassering her.
Jeg hadde tenkt å kommentere at du hadde utnyttet potensialet i fargene dårlig, men ser at det kan være en teknisk forklaring på dette.
Kutt i toppen?
Det blir et annet motiv da, annerledes, ikke dårligere etter min oppfatning. Men da må nedre del av sandfjellene beholdes, det skal gå akkurat når det kuttes nedenfor det blå.
Odd Tore
Tom A. T.
Svært så effektiv forgrunn med bølgene i sanden som får et nødvendig og fint brudd av steinen, som for øvrig er bra plassert i komposisjonen. Forslaget til kutting er slettes ikke dumt, men det ville jo gitt et helt annet bilde og jeg syntes det fungerer utmerket som vist her med den blå vannflaten under en lav sol som gir en flott glød i skydekket.
mvh Tom T
Trine S.
Takk for kommentarer så langt. Desverre hadde det blitt forandring i kalibreringen på skjermen min(forandret profil i forb. med jobb), noe som resulterte i dårlig gjengivelse her. Skal legge ut ny versjon senere.
Steinulf L.
Her er det nok rom for flere utsnitt, både med og uten sjø og himmel.
Avsluttet .
hvor er bildet tatt ? Nydelig farge på steinen og sanden i V2.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu