Barneskoa mine.
Etter at mor flyttet på sykehjemmet, ble det ryddet i huset. I kjelleren fant jeg de gamle barneskoa fra 1950-tallet. Rart å tenke på... I disse trådte jeg mine barnesko - i tunet og her på garden. Mye har hendt siden den gang. Jeg tenker tilbake på drømmer for fremtiden. Ble det slik en hadde håpet på? .... Nei ikke helt. Det ble nok en del forandringer. Tar med noen linjer fra et dikt... DRØM. Da du var ung - du bar på en drøm - Drømmen om lykka i livet - Åra har gått -har du bestått - Eksamen i livets skole?
Utstyr
  • Samsung pro 815
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Cornelia T.

fint, nostalgisk bilde, det litt grove gulvet passer bra sammen med de slitte skoene, liker også mangelen på farger her, som er en viktig del av stemningen.

_Lia_
Aud Elise S.

Hei Jostein!

Syns dette var et nydelig bilde. Fine duse fargetoner som står godt til motivet.
Syns også bakgrunnen er fin, det grove treet passer godt sammen med de slitte skoene. Og sammen med det du skriver ble dette en fin opplevelse : )

mvh Aud
Ole-Kristian T.

Hei Jostein! Dette synes jeg var en veldig vellykket og vakker presentasjon av disse barneskoene. Fine, duse fargetoner der de er plassert på et underlag som passer til. Det kan være mye skjønnhet i nostalgi :)
Arild P.

Litt artig med bilder av slike gamle ting. Slike motiver har mye karakter i seg.

Det jeg tror som kunne gjort ett slik bilde bedre er at om du kansje hadde hatt ett par andre ting rundt, feks nederste delen av buksebein som ender opp mot skoene. Kunne kansje også hvert artig å sett bilde i s/hv, slike gamle motiver blir ofte bra slik, fremhever karakterene bedre synes jeg.

mvh
Arild
Stein Rune B.

Riktig så fin stemning, fint bilde.
Avsluttet .

Kjempefint og stemningsfullt bilde. Liker teksten. Ellers er nok alt sagt.
Marit O.

Hei Jostein
Fint og nostalgisk, flott formidlet :)
Mvh Marit
Georg B.

Fint bilde. Klassisk motiv! Se for eks. denne:
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.artcycl...D%26sa%3DN

Hans-Jørgen H.

Hei Jostein!
Liker godt gamleskoa dine og den fine teksten din. Virkelig til ettertanke.
Fint bilde!
Ha en fin søndag!
Hilsen Hans-Jørgen
sunniva l.

dette var nydelig formidla! både bildet og diktet. mvh sunniva
Mats A.

Hei Jostein!
Detta var flott. Et nostaligsk bilde som til de grader formidler. Etter min subjektive mening har bildet også potensiale for forbedring. Kunne tenkt meg å sett det i sepiatoner og kanskje med en svak vignettering som en slags ''innramming''. Men, for all del, bilde er kjempeflott slik det er. Veldig bra dette ;)

Mvh Mats
Mads B.

Hei Jeg liker dette godt! Et motiv som minner oss om en svunnen tid,- den gang da vi visste lite om hva som skulle bli vår veg i livet. Artig med de gamle velbrukte skoa som kanskje gikk i arv mellom søsken,-også hos deg? Jeg husker det ofte var vanlig å overta sko etter nære slektninger, eller noen i nabolaget. Golvplankene passer godt til skoa.
Mvh Mads B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu