Der elgen sover
Laget i en del av Sørkedalen som tjener som soveværelse for elg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_358358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
anders s.
god dag kjell sigurd
er svak for slike bilder som dette
synes at dette ble et flott "tiltebilde"
fine farger og pent komponert
er litt usikker på det hvite feltet
mvh anders
Øyvind A.
Tja. Det er jo dekorativt og teknisk bra. Men jeg tar ikke av. Dette blir for mye dusinvare.
mvh Ø.
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet er helt greit, men mangler mye et slikt bilde treger for å slå gjennom. Jeg synes forøvrig at det nakne treet til venstre tar for mye oppmerksomhet, og skogen blir kanskje litt for grå.

vh ingebjørg
frank ove v.
Fine fargetoner. Likte den orange kontrasten til det grønne. Det lyse området trekker kanskje litt oppmerksomhet.Dette pynter opp på veggen!
Avsluttet .
Hei
Yes, dette var en fryd for øyet. Vakkert og delikate toner.
Og, du inviterer oss bokstavelig talt inn til elgens soverom med stien som jeg kan ane begynne i nedre høyre halvdel, og stien blir smalere og smalere til det nesten gror igjen langt der inne.

Her er det ikke tilfeldighetene som råder. Meget godt balansert slik du får frem trestammene og deres plassering, og med den lysere leggen i venstresiden.
Et meget vakkert "move it up, and move it down" bilde.
mvh arild
Svein Johan L.
Dekorativt og fint bilde.Fint med det orange i front.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Forøvrig alltid nteressant med litt sprikende kritikker. Det blir mange mislykkede eksponeringen når man jobber med slike bilder. Her var det bla. dybdevirkningen jeg ønsket å få frem. Valget av å inkludere det avbarkede treet til venstre var bevisst nettopp for å støtte dette, men jeg ser at det også kan virke forstyrrende. Deres innspill blir med meg i det videre arbeidet med slike motiver.

Mvh
Kjell S
Odd Tore S.
Så, det er her elgen sover. Nå har jeg vasset i sporsnø i to dager og bare sett ett ferskt spor og ingen elg, så da var de vel på soveplassen da. Men jeg ser dem ikke??
Kjent teknikk du har brukt her, og det ser ut til at du behersket den godt. Bortsett fra den lysende stammen, er det vel et av mange opptak ab denne typen. Stammen trekker det litt ut av hopen. Noen vil si opp, andre ned.
For meg blir det opp, for uten den ville nok dette blitt nokså anonymt og "run of the mill".
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Odd Tore; takk for fin kritikk og dine refleksjoner. Alltid interessant å lese. Nå som elgjakten er over så blir den sikker å finne på sine vante plasser. Området som er med på bildet inneholder flere liggeplasser for elg, men du ser den nok ikke... eller... :-) Forøvrig en meget spesiell skog med særpreg. Meget rik på fugler og dyr, som er uvanlig så tett på hovedstaden. En slags urskog i skogen.

Kjell S
Stig Børre E.
Klassisk "skjelvebilde" av skog. Vellykket sådann, men jeg er litt usikker på plasseringen til det avbarkede treet. Ville gjerne hatt det lenger inn i bildet.

StigB
ronny s.
Hei Kjell Sigurd
Dette blei jo riktig so flott, utrulig kor dekorativ ein ligge plass kan bli med litt kreative teknikkar.
Eg klare ikkje bestemme meg får kor det lyse treet burde vere, men det står no fast so det får berre stå der ;O)
Det er jo supert som det er so korfor forandre noko då?

Mvh Ronny
Geir A. G.
Er det et "skjelvebilde", som SBE kaller det, eller er det bruk av filter i Photoshop? Fint at du har en tittel og en opplysende tekst, men det hadde jo vært interessant med litt teknisk info også, i hvert fall for oss som prøver å lære noe her... Jeg liker forøvrig bildet, uansett hvordan det er laget!

Kjell Sigurd S.
En litt forsinket takk til dere også. Geir; bildet er tilnærmet identisk med det som har blitt registrert på brikken. Etterbehandling består i cropping, kontrast og farge justeringer. Teknikken består i kamerabevegelse under eksponering.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu