Gås
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger649
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tor Inge O.
En litt annerledes komp. God skarphet på fjærdrakte ,litt dårligere på hodet.
Et bilde jeg kan like å se på.
Carsten A.
Artig og ganske virkningsfullt, men mangler likevel det som kunne gjort det til et fengende bilde. Hodet burde kanskje vært midtpunkt - og er det forsåvidt også nå, men da slik at man ønsker seg det gjengitt på en annen måte (f.eks. vendt til den ene siden).

MVH CA
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Enig i den Carsten. Jeg har en variant med hodet mer til siden og litt nærmere skarphetsplanet, men ikke så fin positur på vingene. Får se om jeg legger ut en v2.

Kjell S
Geir Arne M.

Skarpt og flott toneforløp. Kanskje burde det være litt mer luft rundt selv om jeg liker tette utsnitt. Møsteret og fargene i vingefjærene er virkningsfullt.

Som CA sier vridd hode hadde gjort det bedre.

mvh geir
Øyvind A.
Fint, men enig i at det hadde løftet seg et hakk om hodet pekte mer til den ene siden. Ellers synes jeg utsnittet blir i trangeste laget.
mvh Ø.
Pål E.
Nydelig gjengivelse av vingeprakten. Kunne inngått som delillustrasjon på en av disse klassiske artsplansjene a la Linné.
Hodet vendt til siden blir et annet bilde. Enig i at utsnittet er knapt.
Pål
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et flott bilde av kanadagåsa. Bra skarphet og farger, der fotovinkelen bakfra fremmer godt den flotte fjærdrakten.Noe mer av hodet har vært ønskelig, men pyt,pyt. Liker også fargene i bakgrunnen og det gode utsnittet. Bra fanget!!

Mvh

Odd E.
Carsten A.
Trangt utsnitt, eller inntrykket av det, henger for mitt vedkommende med at bildet er vist ned et pikselantall som langt på vei sprenger skjermbredden (hos meg 1280 x 1024, og det er jeg neppe helt alene om).

En sak for seg er om det fins ett opptak med bra vingeprakt, og ett med bedre hode enn her, hvorfor da ikke la to halve bilder bli et helt? Poenget er vel ikke å dokumentere hvilken posisjon et bestemt eksemplar av arten inntok på et bestemt tidspunkt?

MVH CA
Ivar B.
Igrunn ganske så lekkert. Farger og vingespennet er nydelig. Jeg er forsåvidt enig i innvendingen som har kommet fram omkring ønsket om mer vinklet hode. Alt i alt liker jeg dette godt.Fin stemning. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Enig ang hodets vinkel, men du verden for en flott fjærdrakt den har og som bildet har hovedfokus på. Flott med denne duse fargebrytende bakgrunn.
Odd Tore S.
Jeg fikk litt inntrykk av Fugl Phoenix med en gang jeg så dette, delvis pga bakgrunnsfargen, delvis pga posituren. Den minnet meg om fuglen utenfor Hotell Phoenix i Trondheim slik jeg opplevde den som guttunge.
Jeg tror jeg nøyer meg med å beskrive denne reaksjonen, som altså var meget positiv, i stedet for å gå inn på en fotografisk analyse og finurligheter. Det har med mye bedre forutsetninger enn meg gjort allerede.
Odd Tore
Tove H.
Vi følger blikket til fuglen mot soloppgangen og føler gleden der den strekker ut vingene og nyter de første solstrålene. Det var mine tanker da jeg kastet første blikk på bildet. Jeg liker bildet, fordi det er så vakkert og livskraftig. Vingeprakten er godt gjengitt - en fryd å se på. Analyser er gitt over, men vil si at bildet også(!) kan fungere med hodet slik det er.
Hilsen Tove
Svein B.
Har sett på dette mange ganger Kjell Sigurd, og liker bildet godt. Dette er ett fuglebilde der innholdet gjennom former, farger og lys er langt mer vesentlig for meg enn kontakt med fuglen. Slik sett kunne gåsa like gjerne vendt hodet helt rett fra for min del, slik at litt av det hvite kinnet vises på hver side av hodet. Jeg synes ellers bildet er noe trangt i bunnen. Men definitivt ett friskt pust innen fuglebildesjangeren.

Mvh
Svein B
ronny s.
Kjempe flott Kjell Sigurd,
Det meste er sakt ser eg so eg seier meg bare einig;o)

Ha ei god helg

Mvh Ronny
Monika Frisvold V.
Hei
Dette liker jeg meget godt, bare gåsen kunne vridd litt på hode...da hadde ikke det trange utsnitt gjort noe..fine fargetoner....
mvh monika
ingeborg w.
Herlige detaljer i fjærdrakta, blir noe anonymt med bare halsen.
Ivan H.
Hei,

i og med at hodet ikke vises godt her, heller dette bildet mot det abstrakte, selv om det ikke er vanskelig så se hva du har tatt bilde av.
Tiltrekkes av mønstrene og lunjene i fjærdrakten.
Lurer da på hvordan dette hadde blitt i s/h. Da tror jeg linjer hadde kommet bedre frem og gjort bildet enda litt mer abstrakt.

Likte dette.

God jul.

mvh
Ivan
Aina s.
Flotte vinger. Mørke englevinger. Dette bildet kan du sikkert justere i sh, men jeg liker også fargenyansene i vingene. Synes utsnittet fungerer. Litt trangt nede kanskje, men vet ikke om det har så mye å si for helhetsinntrykket.

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu