Isløsing
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Brennvidde80/200mm
  • Blender-
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Torbjørn S.

Fargene er virkelig flotte. Gode deltaljer i isen. Har ingen ting å utsette på komposisjonen. Vakkert bilde.

Ts
Kurt S.

Utrolig vakkert fargespill i isen. Flott komp. Skulle kanskje toppen av trærne vært med, eller er det bare jeg som har en for tradisjonell måte å se det på ? Litt usikker på det, men bildet ble iallefall flott.
mvh Kurt
Jonny E.

Fin is-mosaikk med fine farger,
først ville eg ha sett tretoppene,
men det gjør bildet mer interesant og
åpent at eg ikke gjør det.
Spennende utsnitt.

. JonnyE
Inger-Lise S.

Kjempestilig bilde! Heldig du som har kommet over et slikt motiv.Du har sannelig presentert det på en flott og dyktig måte.
Herlig mønster,flotte fargenyanser og lys og fint med trærne i siluett.Ville nok sett toppen på de,men det ble uvesentlig her.Fott komposisjon.

Mvh Inger-Lise
Bård L.

Utrolig lekkert! Flott komposisjon, og heftige, flotte farger. Synes kappingen av trärne er fint gjort, ikke nödvendigvis med tanke på trärne, men mere med tanke på flatefordelingen ellers. Super utnytting av et fantastisk motiv.
m.v.h. Bård.
Jarle W.

Meget fin fargebruk, ren og stilig komp. Stort bedre kan det knapt gjøres.

mvh Jarle
Tom R.

Kjempeflot dette her.
Fin komp med nydelige farger.
Likte dette godt.

Tom:)
Tom A. T.

Enig med Jarle. Nydelig bilde. Dette er det bare å legge seg på minnet.
mvh Tom T
Fred S.

Fantastiske farger på et dramatisk lappeteppe av is. Trærne: Tradisjonelt ville jeg ha sagt at de ikke burde ha vært kuttet i topp, men her spiller de mer rollen som nøytralt bakteppe, og kutteingen skader i alle fall ikke meg.

vh fred
Kjetil S.

Hei Rolf.

Siden jeg ikke gjorde som jeg tenkte og la inn komm. som førstemann så får jeg bare føye til at dette er mosaisk vakkert levert.

K :-)
Magnus R.


Hei Rolf !

Det meste er sagt, du fikk mye ut av dette motivet som jeg ikke engang tok bilder av da vi var på tur. Anger nok litt i på det i ettertid når jeg ser hva du fikk ut av dette. (Tok ca 10 minutter med video så noe har jeg)
Situasjoner hvor isen bryter opp på store vann er meget spennende. Presentasjonen er glimrende og lyset er veldig godt utnytta. Ikke minst har du utelatt alt uvesentlig og lukka bildet på en måte som nesten bare du kan.


Med vennlig hilsen
Magnus
Ann F.

Fin flateutnyttelse, stemningsskapende, fine linjer og lekre farger. Hva mer kan man ønske seg?
Jeg ønsker meg enten mer eller mindre av trærne, men ser at resten av bildet ville antagelig lide av det.
Mvh Ann
Odd Tore S.

Min første reaksjon da jeg åpnet bildet ditt var å scrolle oppover for å få med toppen av bildet. Min annen var at fargene stemmer ikke, så dette må jeg se på en annen skjerm også.
Nå stemmer fargene, og da blir det et nydelig bilde ut av et motiv som jeg sikkert har passert utallige ganger uten å se mulighetene i det. Men det gjorde du, og som vanlig har du fått det til å spille i formene.
Når det gjelder trærne, støtter jeg den delen av Ann som vil ha mer, nærmere bestemt første tre komplett. Det burde bare kreve litt mer i topp. Naturligvis kan det være en god grunn med isen/stranden på motsatt side som vi ikke ser fordi du har valgt dette utsnittet, men slikt er ikke et problem for kritikeren, bare for fotografen.
Angående bilder og skjermer: På denne skjermen er andebildet mitt helt flatt og uten futt i lyset fra soloppgangen, mens det hjemme er farger på grensen av det jeg aksepterer før det blir glorete. Kritikerne kommenterer nok ikke alltid samme bilde! Med dias var dette entydig, og motlysbilder ble bedre, spesielt med de gamle Nikonobjektivene med fast brennvidde.
MVH
Odd Tore
Avsluttet .

Her stemmer alt, har ikke mere å si
Nils L.

Ganske så pent dette ja. Likte det godt.
Mvh Nils :-)
Jan R O.

Flott bilde med fine farger og fint ismønster. Imidlertid så synes jeg det er uheldig at trærne er kuttet.
Jan
Caroline M. S.

Fantastisk flotte farger på dette bildet! Så fint med alle bruddene i isen og det lille stykket land til høyre. Liker måten du har kappet trærene på. :-)
Hans Olav S.

Flotte farger, blir imponert jeg. Ser nesten magisk ut.
Skulle ønske du hadde fått med litt mere luft over trærne, for da hadde dette blitt perfekt veggpryd.


MVH
Hans Olav
Rolf S.

Hei -
og takk for alle fine tilbakemeldinger.

Ved ethvert motiv er det slik at visse valg må treffes. Hva skal med og hva kan utelates ? Slik også ved dette motivet. Det som vekket interessen var selvfølgelig ismosaikken og gjenspeilingen av en rosafarget sky midt oppi all den blå isen. Jeg så ulempen med kapping av trærne, men for å unngå skogbevokst landstripe på motsatt side av vika, ble valget slik jeg har presentert det her. På en måte et påtvunget valg.
Men selv om tretoppene hadde vært fri fra bakgrunnen føler jeg ikke at de hadde tilført vesentlig informason. Det hadde også blitt mye ''blåis'' i bakgrunnen så jeg ser ikke bort fra at komposisjonen hadde blitt som den er selv om jeg kunne valgt ''uten begrensinger''.

Rolf
Rune N.

Hm, og så jeg som ikke en gang la merke til at trærne var kuttet før jeg leste din egen kommentar, Rolf (har ikke lest de andres). Det jeg så var mosaikken, det nydelige lyset, og neset. Og så tenkte jeg at dette er mesterlig utnyttet.

mvh
Rune
Bjørn H.

Deilige farger igjen ... Dette kan du godt ... Tror jeg savner toppene, men ser hva du skriver og hvilken valg du måtte ta, og da blir det sånn da....

Mulig jeg er litt gammeldags og trangsynt ....hehehe -

Kanskje det at du nettopp har kappet toppene gjør det mer spennnede og dermed retter fokusen mer på mosaikken ...

Vel vel .... herlig lell -

Bjørn :)
Tor Erik F.

Fine farger, komp. Liker det.
Avsluttet .

Flotte farger, bra komp, flott stemning og spennende. Knall!

MVH Stian Hustad Håpnes
kai j.

Grønn av misunnelse, trenger jeg si mer.
Siri Elisabeth J.

Som et pusslespill av farger som du har satt sammen sååå bra.

Skønner hvorfor du måtte kappe toppene, tror nok de kunne gjort seg. Men det forringer ikke bildet på noen måte at du måtte kappe de.

Det du ville ha frem har du fått frem på en vakker og velkomponert måte.

God lørdag fra Siri:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu