2/3
To tredjedeler av jazztrioen ''Girl Talk''
Utstyr
  • Nikon F5
  • AF Nikkor 85 mm f/1.4
  • Blender-
  • FilmtypeIlford XP2
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Aleksander J.
Et fint dobbeltportrett. Liker måten du presenterer instrumenetene på (for det er vel på lokket av et flygel vi ser speilingene?).
Birna R.
Stemmer det AJ. Det var skrekkelig trangt i lokalet og jeg måtte virkelig bruke fantasien for å få med instrumenter og musikere samtidig (vidvinkel hjelper ikke på slikt om du skal ha kontroll over bakgrunn og utsnitt). Derfor får speilingen i flygelet symbolisere instrumentet til Elisabeth Walters (høyre), som spiller piano.
Bjarne R.
Selvfølgelig meget bra teknisk.
Synes imidlertid det er litt for stort spenn mellom personene til å fungere skikkelig som et dobbeltportrett. Blikket dras for mye mot øynene på personen til venstre. (Tror jeg! Når jeg har studert bildet enda en gang er jeg ikke så sikker lenger.)
Vemund L.
Fint bilde, liker presentasjonen, litt usikker på den hvite flaten..Litt mye av den, kanskje.
Uansett bra..
Avsluttet .
Var ikke Bodil Niska med i denne trioen?
Ville hun ikke være med på bildet?
Avsluttet .
du verden - dette tilhører den proffe fotoverden!!

Thore A.
Teknisk bra, men kontakten med de portretterte synes jeg mangler. Hun til venstre ser ut som om hun er mest opptatt av noe som befinner seg bak fotografen, men hun til høyre ser rimelig uinteressert ut. Synes også hendene på celloen (eller er det en kontrabass?) virker tilfeldig plassert. Venstre hånd ser ut til å ta en tone, mens høyre bare ligger lett henslengt over strengene. Speilingen i flygelet er bra - bortsett fra at luggen til hun til venstre blir litt forstyrrende øverst i flygelokket.
Torbjørn V.
Sitter litt med samme følelsen som TA har. Vanskelig oppgave, men jeg tror jeg hadde valgt en annen løsning en dette--annen vinkel og annet objektiv tror jeg...?!?
Rune E.
Her må jeg si meg enig i TA og TV, i tillegg syntes jeg hendene til damen til vestre er for utbrendte, samme med deler av ansiktet hennes og pannen til hun på høyre side.

mvh Rune
Birna R.
Originalen har selvsagt alle toneverdiene. Det er ikke lett å få en rettferdig presentasjon av sv/hv her på fotodotno.

Bodil Niska hadde gått ut av gruppen på tidspunbktet da bildet ble tatt.

Det finnes andre bilder (som er helt annerledes), men jeg valgte dette fordi jeg føler selv at det formidler kontakten til musikerne på en god måte, noe de selv synes stemmer. At andre ikke opplever det slik er sikkert slik de opplever det og lite å gjøre noe med.

Utsnittet er noe mindre enn på originalbildet. Jeg har valgt ikke å foreta digitale manipuleringer for å ''fikse'' på enkelte elementer som kunne ha vært litt annerledes (bl.a refleksjonene). Take it as is.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu